Lesz fotós, miért van szükségem fotósarokra?

esküvő

Sokszor merül fel ez a kérdés. A fotós és a fotósarok nem ugyanaz! Fel szeretném hívni a figyelmedet arra, hogy miért érdemes fotósarkot kialakítani, akkor is, ha lesz fotós az esküvőn.

Mi a különbség a fotós és a fotósarok között?

A fotókabin szolgáltatás az egyik legjobb szórakoztató program/tevékenység a vendégeknek az esküvőn. A fotósarokban a vendégek vicces kellékeket ( paróka, kalap, szemüveg stb.) vehetnek fel és önfeledt fényképeket készíthetnek magukról. Ezzel jó témát szolgáltatnak a fotós számára is, akiknek elsődleges feladata az ifjú pár és a táncparketten bulizók fotózása.

A fotókabin vidám légkört teremt, oldja a feszültséget, közelebb hozza egymáshoz a vendégeket, akik talán most találkoztak először egymással. Ismeretlen emberekből jó ismerősöket csinál percek alatt. A fotósarok szórakoztatja a vendégeket és biztos lehetsz benne, hogy sokáig dicsérni fogják, hogy milyen jó ötlet volt tőled, hogy fotókabint rendeltél az esküvőre. Zsebeld be a dicséreteket a vendégektől.

Amikor már feledésbe merülne az élmény, a hazavitt fényképekre rápillantva újra átélhetik a nagyszerű hangulatot ami a felejthetetlen esküvőn volt. A fotókabin 3 az 1-ben megoldás az esküvőn, Szórakozás, Vicces élményfotózás, Megtartható emléktárgy.

Milyen rendezvényen érdemes fotósarkot kialakítani?

Legyen szó születésnapi buliról, esküvőről vagy céges rendezvényről, semmi nem olyan szórakoztató, mint egy fotósarok. Mi a Fotókabinnál tudjuk, hogy milyen fontos megörökíteni a soha vissza nem térő élményt, aminek a fényképeit kincsként fogod megtartani.

Szóval mire vársz még?

Kérj ajánlatot még ma a közelgő rendezvényedre a fotokabin.hu/ajanlatkeres linken lévő űrlap kitöltésével.

Rendeld meg a Fotókabint!

Első lépéseként kérj tőlünk ajánlatot :)

Ajánlatot kérek

Ezt olvastad már?

4 dolog amit érdemes átgondolni a fotósarok kialakításánál

2021.02.01.

Ebben a cikkben szeretnénk megosztani veletek a tapasztalatainkat és segítséget nyújtani abban mire érdemes alapvetően figyelni, illetve milyen szempontokat érdemes figyelembe venni amikor fotósarkot jelöltök ki a Fotókabin számára.

esküvő

4 tévhit a szelfigépekről

2021.01.04.

Szeretnél szelfigépet, de kétségeid vannak? Most eloszlatjuk a tévhiteket.

esküvőinstax

CEWES őszi esküvő kiállítás 2020.

2020.10.27.

Első alkalommal jelentünk meg az őszi esküvő kiállításon. Képes beszámolónk következik.

kiállítás

Instax vagy Fotókabin legyen az esküvőn?

2020.09.02.

Melyikkel jövök ki jobban? Mennyibe kerül egy fénykép nyomtatása? Mi elvégeztük a számításokat, meg fogsz lepődni az eredményen.

esküvőinstax

BDPST esküvő kiállítás 2020.

2020.01.26.

2019 után idén ismét kint voltunk a budapesti esküvő kiállításon, hogy tovább népszerűsítsük az esküvői szelfizést.

kiállítás

BDPST esküvő kiállítás 2019.

2019.01.27.

Mi is kint voltunk a budapesti esküvő kiállításon. Nézd meg, hogy milyen volt a Fotókabin stand.

kiállítás

Szánti Gábor
2019.09.14.
Szeptemberi esküvőnkre rendeltük a kabint, amely a lehető legjobb döntésnek bizonyult. Minden vendég imádta, fantasztikus hangulatot csinált. Gergely és csapata kedves, profi, barátságos volt és minden kérést azonnal teljesített. Profi cég, az e-mailben történő kommunikáció gyorsan és akadálytalanul ment, még az esküvőn megkaptuk a képeket pendrive-on, a násznép pedig 48 órán belül szintén hozzáfért a honlapukon. Több hívást és üzenetet kaptunk a vendégektől, hogy mennyire jó ötlet volt a fotókabin, még az idősebb korosztály is élvezte. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!:)
2017 - 2021. Fotokabin.hu
Top