Gyakori kérdések és válaszok

Mi történik, ha a koronavírus miatt elmarad a rendezvény?

Ha a koronavírus miatt elmarad a rendezvény, akkor a már befizetett foglalót 100%-ban visszautaljuk.

Hol érhető el a Fotókabin?

Szolgáltatásunk Magyarország egész területén elérhető.

A kinyomtatott kollázsok színesek vagy fekete-fehérek?

Mindenki eldöntheti, hogy milyen képet szeretne magáról, a Fotókabin egy érintéssel színesre vagy fekete-fehérre állítható.

Kapunk kellékeket?

Igen, a rendezvényre rengeteg féle kelléket hozunk. Kezdve a hurkapálcikán lévő bajusztól, a flitteres kalapokon és a színes parókákon át az filmekből ismert álarcokig.

A rendezvényen lehet hosszabbítani a bérlési időt?

Igen, csak jelezd nekünk, hogy mennyivel hosszabbítsuk meg a Fotókabin szolgáltatásunkat. Az extra bérleti idő az ajánlatban szereplő óradíjjal fizetendő.

Kaphatok albumot, vendégkönyvet a fényképekhez?

Természetesen! A fotóalbum nagyon népszerű az esküvőkön, de más rendezvényen is kedvelik. A fotóalbum választékot az ajánlatunkban, illetve a https://fotokabin.hu/eskuvoi-vendegkonyvek linken találod.

Van személyzet a Fotókabin üzemeltetéséhez?

Igen, minden esetben biztosítunk egy-két fős személyzetet akik kiszállítják a szükséges felszerelést, összeállítják a hátteret, előkészítik és aszisztálnak kiegészítőkkel és üzembehelyezik a Fotókabint. A bérlési idő kezdete előtt egy órával már a helyszínen leszünk, hogy meggyőződjük róla, hogy minden tökéletesen működik.

Ha egyszerre több vendég használja a Fotókabint, kaphat mindenki egy példányt az elkészült fotóból?

Igen. Miután a fotók elkészültek, a Fotókabin kollázst hoz létre, melyet több példányban ki lehet nyomtatni.

Szükséges foglalót fizetni?

Igen, a rendezvény előtt 50% foglaló fizetendő, hogy az általad választott napon nálad legyen a Fotókabin. A Fotókabin szolgáltatásról megbízási szerződést írunk, a fogalóról számlát állítunk ki.

A kinyomtatott kollázsokat el lehet látni logóval?

Igen, a kollázsok teljes mértékben személyre szabhatóak! Ha van saját elképzelésed a dizájnról, vagy van logód, képed, háttered vagy bármi amit rá szeretnél tenni a kollázsra, csak egyszerűen küld át nekünk emailen és mi megtervezzük. Ezzel is még egyedibbé téve a Fotókabint. Kattints ide a nyomtatási sablon minták megtekintéséhez.

Előre el kell döntsük, hogy melyik nyomtatási méretet szeretnénk? Vagy lehet kérni mindkettőt?

Igen, a nyomtatási méretet előre meg kell határozni, de van rá lehetőség, hogy a vendégek válasszák ki, hogy milyen méretet nyomtassom a Fotókabin.

Milyen techinkai szükséglete van a Fotókabinnak?

Körülbelül 9m2 területre, 220V-os dugaljra, vezeték nélküli internetre, azaz wifire az email küldéshez, egy-két asztalra a kellékek kihelyezéshez

Szabadtérre is kihelyezhető a Fotókabin?

Igen, de mivel nem vízálló, ezért rossz idő esetén csak fedett helyre állítjuk fel.

Az egyedi nyomtatott háttér milyen plusz költséggel jár?

Ha egyedi nyomtatott hátteret szeretnétek, akkor 230x230cm-es plakátot nyomtattatunk az általatok átküldött grafika alapján. Ennek az ára bruttó 50.000 Ft, mely tartalmazza a nyomtatási, a fal építési és bontási költségeket is.

Személyre szabott Fotókabint szeretnénk, megoldható?

A Fotókabin két oldalán három nagyobb és egy kisebb felület van ahova a személyre szabott plakátokat el tudjuk helyezni. Ha küldötök hozzá grafikai fájlokat, akkor a plakát nyomtatását, méretre vágását, Fotókabinra helyezését mi elvégezzük. Ez összesen bruttó 10.000 forintba kerül.

A rendezvény utánn mennyi ideig érhető el az online képgaléria?

A nagy felbontású fényképeket 10 napig tároljuk.

Nem kaptál választ a kérdésre?

Lépj velünk kapcsolatba

Töltsd ki a kapcsolat űrlapunkat,
írj nekünk az info@fotokabin.hu email címre,
vagy hívj a +36 30 700 74 96 számon.

2017 - 2024. Fotokabin.hu
Top