Gyakori kérdések és válaszok

Elérhető a fotókabin az én rendezvényem is?

Tekintsd meg a foglaltsági naptárunkat. Vagy töltsd ki az ajánlatkérő űrlapot vagy írj nekünk az info@fotokabin.hu vagy hívj minket a +36 30 700 74 96. Akkor meg tudjuk mondani, hogy szabadok vagyunk-e.

Hol érhető el a fotókabin?

Szolgáltatásunk Magyarország egész területén elérhető.

A kinyomtatott kollázsok színesek vagy fekete-fehérek?

Mindenki eldöntheti, hogy milyen képet szeretne magáról, a fotókabin egy érintéssel színesre vagy fekete-fehérre állítható.

Kapunk kellékeket?

Igen, a rendezvényre rengeteg féle kelléket hozunk. Kezdve a hurkapálcikán lévő bajusztól, a flitteres kalapokon és a színes parókákon át az filmekből ismert álarcokig.

A rendezvényen lehet hosszabbítani a bérlési időt?

Igen, csak jelezd nekünk, hogy mennyivel hosszabbítsuk meg a fotókabin szolgáltatásunkat. Az extra bérleti idő az ajánlatban szereplő óradíjjal fizetendő.

Kaphatok albumot a fényképekhez?

Természetesen! A fotóalbum nagyon népszerű az esküvőkön, de más rendezvényen is kedvelik. A fotóalbum választékot az ajálatunkban találod.

Van személyzet a fotókabin üzemeltetéséhez?

Igen, minden esetben biztosítunk egy-két fős személyzetet akik kiszállítják a szükséges felszerelést, összeállítják a hátteret, előkészítik és aszisztálnak kiegészítőkkel és üzembehelyezik a fotókabint. A bérlési idő kezdete előtt egy órával már a helyszínen leszünk, hogy meggyőződjük róla, hogy minden tökéletesen működik.

Ha egyszerre több vendég használja a fotókabint, kaphat mindenki egy példányt az elkészült fotóból?

Igen. Miután a fotók elkészültek, a fotókabin kollázst hoz létre, melyet több példányban ki lehet nyomtatni.

Szükséges foglalót fizetni?

Igen, a rendezvény előtt 50% foglaló fizetendő, hogy az általad választott napon nálad legyen a fotókabin. A fotókabin bérlésről megbízási szerződést írunk, a fogalóról számlát állítunk ki.

A kinyomtatott kollázsokat el lehet látni logóval?

Igen, a kollázsok teljes mértékben személyre szabhatóak! Ha van saját elképzelésed a dizájnról, vagy van logód, képed, háttered vagy bármi amit rá szeretnél tenni a kollázsra, csak egyszerűen küld át nekünk emailen és mi megtervezzük. Ezzel is még egyedibbé téve a fotókabint.

Milyen techinkai szükséglete van a fotókabinnak?

körülbelül 9m2 területre, 220V-os dugaljra, vezeték nélküli internetre, azaz wifire az email küldéshez, facebook kapcsolathoz, egy-két asztalra a kellékek kihelyezéshez

Kérdésed van?

Lépj velünk kapcsolatba

2017 - 2018. Fotokabin.hu
Top