Vélemények

Olvasd el, hogy milyen véleményeket írtak a Fotókabinról.

2021.05.28-án volt az esküvőnk és oda foglaltuk a szolgáltatást. Minden rendben volt, a COVID-os időszak alatt is végig tartottuk a kapcsolatot és Gergelyék nagyon alkalmazkodóak voltak. Könnyű volt együtt működni velük. A képek csodásak lettek és a vendégek is nagyon jól érezték magukat. Örömmel ajánljuk másnak is, és köszönjük szépen!
Kádár Anna
2021.03.08.
Fantasztikusan feldobta a gyerekzsúrt. Legszuperebb szolgáltatás.
Simon Attila
2020.10.13.
Az esküvőnkre rendeltük a Fotókabint, és nagyon jó döntés volt, sok-sok mókás kép készült, mindenkinek tetszett, de legjobban a gyerekek és a részegek élvezték, esküvőn mindkettőből szokott lenni :) Gergő nagyon kedves, rugalmas, ha kértünk valamit mindig igyekezett segíteni nekünk. A kellékek jó minőségűek és viccesek, változatosak.
Mindenkinek ajánljuk a hűtőmágnes köszönőajándékot és a vendégkönyv szolgáltatást is: jó ezeket a képeket nézegetni esküvő után, mert az esküvői fotós képei csak hetekkel később szoktak elkészülni. Mi nagyon elégedettek voltunk mindennel!
Kossik Gyöngyi
2020.08.16.
Dominika&Bendi Fülöpszállás western esküvő
Remek hangulatban készültek a képek, a vendégek élvezték, az azonnal nyomtatott képek kedves emlékek lettek.
Az ifjú pár pedig egy, vendegék által összeállított, dekorált fényképes vendegkönyvvel lettek megajandekozva.
Kati es Enrique türelemmel, szakértelemmel dolgoztak, sőt mondhatom vegülis az esküvő része lettek!
Köszönjük a közreműködést!
Jó szívvel ajánlom bármilyen rendezvényre!
Az esküvőnkre rendeltük a Fotókabint, ami hatalmas sikert aratott! Nagyon jó minőségű fényképet nyomtatnak azonnal a helyszínen, akár több példányban is, így a vendégek haza is tudtak vinni valamint a vendégkönyvbe is tudtak ragasztani. Másnap délelőtt pedig elérhetővé tették online is, így mindenki le tudta tölteni. A Fotókabin csapat nagyon kedves és segítőkész volt, szuper kellékeket hoztak a fotózáshoz, mindenkinek csak ajánlani tudom! :)
Simon Denise
2020.07.05.
Szuper dolog! A vendégek és mi is nagyon élveztük, és Gergely is szuper kedves és segítőkész volt egész este :) Mindenképpen elengedhetetlen kellék egy esküvőre!
Köszönjük, hogy fokoztátok esküvőnk hangulatát, szuper volt, mindenki imádta :) csak ajánlani tudlak benneteket :)
Pogány Angéla
2020.06.19.
Gergőt ballagás alkalmából hívtuk. A fotókabin nagy sikert aratott! Mindenki imádta! Az egész osztály, sőt a tanárok is kaptak fényképet. Nagyon feldobta a hangulatot:) Külön köszönet Gergőnek a türelmes, kedves hozzáállás miatt! Csak ajánlani tudom!
Ötvös Szabina
2020.03.04.
Szeretnénk megköszönni a Fotókabin csapatának, hogy jelenlétükkel fokozták az esküvőnk hangulatát. Teljes mértékben elégedettek vagyunk, pontosan azt kaptuk, amire számítottunk :) Már több esküvőn is találkoztunk velük, és mindenkinek csak ajánlani tudjuk. :9
Domány Csilla
2020.01.02.
Egy kb. 350 fős céges karácsonyi bulira vettük igénybe a Fotókabint, amely nagyon nagy sikert aratott a kollégák körében. :) A 2 fős személyzet rendkívül kedves és segítőkész volt, a kellékek bőségesek, változatosak voltak - karácsonyi kellékekkel kiegészítve -, illetve a kinyomtatott fotók minősége is kiváló volt! Szívből ajánlom mindenkinek!! :)
Bartha Elektra
2019.12.02.
Szuper kedves türelmes emberek. Kíváló szolgáltatás! Köszönjük a szép képeket!
Németh Lilla
2019.10.03.
Koszonjuk szepen a fantasztikus szolgaltatast, ahogy gondoltuk, hatalmas sikere volt a fotosaroknak eskuvonkon, ami persze a fotos kollega, Csoka István kedvessege es profizmusa nelkul nem johetett volna letre. Minden szuper volt, csak ajanlani tudjuk :)
Zseniális képekkel és egy gyönyörű vendégkönyvvel lettünk gazdagabbak. Köszönjük Nektek! :)
Borbás Zsófia
2019.09.10.
Esküvőnkre rendeltük a kabint és a legjobb döntésnek bizonyult. Az egész vendégsereg, főleg a gyerekek imádták, szuper hangulatot csinált. A gépet kezelő úr kedves volt, profi, barátságos és végtelen türelemmel, mosolyogva csinálta a képeket. Profi cég, az e-mailben történő kommunikáció gyorsan és akadáltalanul ment, mi azonnal megkaptuk még az esküvőn a képeket pendrive-on, a násznép pedig 48 órán belül szintén hozzáfért a honlapukon. Csak ajánlani tudjuk!
Maly Zsuzsanna
2019.09.09.
A 25. házassági évfordulónkra rendeltük a kabint. Profi kiszolgálással ès nagyszerű fényképekkel szereztek nekünk örömet Gergelyék. A társaság idősebb és fiatal tagjai egyaránt élvezték a mókás fényképezést. Emlékezetes marad számunkra. Köszönjük!
Mi az esküvőnkre béreltünk fotókabint. A vendégeink imádták kihasználták mind a három órát. A képeket nagyon jó visszanézni :) örülünk, hogy titeket választottunk. Jó döntés volt
Kata Gábor
2019.06.27.
Nagyon jó választás volt a Fotokabin, nálunk kicsi és nagy, öreg és fiatal egyaránt nagyon élvezte. Remek fotók készültek, sok mosolyt csaltak a vendégek arcára ezzel a programmal. :)
Mindenkinek ajánlom őket, gyorsak, pontosak, precízek, ugyanakkor a párért mindent megtesznek, még akár egy kicsit túl is csúsznak a megbeszélt időn, hogy elégedettek legyünk, persze mindezt felár nélkül. Nagyon hálás vagyok Nekik, a sok szolgáltató közül a sminkesen és a videóson kívül ők az egyetlenek, akikkel teljes mértékben meg voltunk elégedve. Csak hogy egy kedves vendéget idézzek: "ez volt a legjobb befektetés, ami az esküvővel kapcsolatos!" És bizony mi is pontosan így gondoljuk! :) Köszönünk Mindent Srácok, imádtak benneteket, és óriási élményt adtatok mindenkinek! :)
Nagyon köszönjük Nektek az egész szolgáltatáscsomagot, amit az esküvőnkön biztosítottatok: a rengeteg kelléket, a kedves és jókedvű hozzáállásotokat, a minőségi képeket és a rugalmasságotokat is! Mindennel 110%-osan elégedettek voltunk és az szerintem önmagáért beszél, hogy szinte végig sor volt hozzátok, hatalmas sikert aratott a vendégek között a Fotókabin.
Bajkai Melinda
2019.05.02.
Kedves Fotókabin Csapat! Szeretnénk megköszönni a munkátokat az esküvőnkön, óriási siker volt, megmozgatott minden vendéget 2-80 éves korig :) Szuper kellékek voltak, mindenki megtalálta a neki valót, és jó volt, hogy haza is tudtak vinni néhány fényképet emlékbe.
Kóródi Zsuzsi
2019.03.11.
Szuper program volt az esküvőnkön, abszolút ajánljuk őket! :)
Köszönjük szépen a Fotokabin csapatának, hogy az évzárónkat még őrületesebbé varázsolták. Nagyon szerettük a programot, a kiegészítőket, a képek minőségét és kedvességüket!
Ladoniczki Barbi
2018.11.04.
Egy fitness terem Halloween-i partyját varázsolta a Fotokabin csapata még emlékezetesebbé.
A vendégek nagyon élvezték a fotók készítését és különösen örültek, hogy az elkészült képeket haza is vihették. A kinyomtatott képek szuper Halloween-i háttérre kerültek, amit szintén Gergelyék álmodtak meg. Az együttműködés nagyon gördülékeny és készséges volt. Profi csapat, nagyon kedvesek, segítőkészek és mosolygósak. Nagyon köszönöm Nektek Kata és Gergely, hogy feldobtátok a partyt a Fotokabinnal.
Csodálatos ötlet! Külföldön élek, és a céges bulikon egy ilyen fotókabin elengedhetetlen kellék, mindenki imádja, állandóan kígyózik a sor a kabin előtt.
Ezért kérdés sem volt, hogy az esküvőmre rendeljek e egyet. A vendégek imádták, több száz kép készült 7 óra alatt. Annak különösen örülök, hogy a Fotokabin-t választottuk, hiszen a szolgáltatás minősége ötcsillagos volt, Gergely és csapata profi munkát végeztek, nagyon rugalmasan kezeltek minden változást, a vendégek csak dicsérték Őket. Köszönjük, hogy hozzájárultatok a fergeteges hangulathoz a nagy napunkon! Meleg szívvel ajánlom mindenkinek, aki szeretne egy szuper szolgáltatót! Köszönjük!
Páhi Annamária
2018.07.05.
Egy céges rendezvényre hívtuk a fotókabin csapatát, ahol belsős kollégák és külsős látogatók is egyaránt használták. Mindenki nagyon élvezte ezt a fotós program elemet. :) Ami az együttműködést illeti: nagyon rugalmas, készséges csapat, pontosak, ügyesek és korrektek. Csak ajánlani tudom őket! :)
Esküvőnkre mindenképp szerettünk volna fotó sarkot. A legjobb választásunk volt,hogy a Fotókabin mellett döntöttünk! Minden Vendégünk imádta! Profi volt minden! Fotó albumot ajánlom mindenkinek, hogy kérjetek, nagyon jó élmény vissza nézni a nem mindennapi képeket :) Köszönjük szépen!
Kelemen Tibor
2021.06.05.
A tegnapi esküvőnkre kértük a szolgáltatást. Gergely végtelenül kedves, akivel a kapcsolatot tartottuk. 1 órával a kezdés előtt személyesen jöttek ki a szerkezet installálására rengeteg vicces tartozékkal és egy hölggyel, aki végig segített a vendégeinknek a fotók elkészítésében, és utána a vendégkönyvbe illesztésben. Csak ajánlani tudom. Nagyon feldobtak a hangulatot. Köszönjük :)
Fantasztikusak :) sajnos,a megálmodott nagy esküvőnket le kellett mondanunk a vírus miatt, így féltünk,hogy 20 fős rendezvényen nem fogjuk kiélvezni a szolgáltatást. Hát a legjobb döntés volt,hogy végül nem mondtuk vissza. :) Felejthetetlenné tették a Napunkat. A legkisebbtől a legnagyobbig mindenki élvezte a Fotókabint. :) Köszönjük a profizmust! :)
Nagy élmény volt az esküvőnkön. Nagyon köszönjük a lehetőséget és a rugalmasságot is. Reméljük lesz még alkalom találkozni egy másik buli alkalmával. :)
Mi is az esküvőnkre kértük a Fotókabint, óriási sikert aratott! A vendégek imádták, nekünk pedig egy csodás emlék az album a fotókkal és a kedves-vicces üzenetekkel. Köszönjük szépen még egyszer! :)
A sok sok mobilos kattintgatás helyett jó dolog profikra bízni a dolgot. Jó barátunk esküvőjén már volt alkalmunk kipróbálni Fotokabin-t és azonnal eldöntöttük, a miénken is ott kell, hogy legyenek! Profi szolgáltatás, csodás minőségű képek, igény szerint személyre szabható háttér, kollázs. Szuper csapat!
Zita Klimmt
2020.07.05.
The Fotokabin brought a lot of fun and happiness to our wedding. Very good service, super friendly people, good quality photos. These all resulted in unforgettable memories.
Köszönjük a fantasztikus élményt. Legjobb választás voltatok :)
Jäckl Henriett
2020.04.18.
Szuper hangulatot teremtettèl Gergő szüleink 50. házassági évfordulóján! A karantèn legjobb bulija kerekedett!
Elek-Gonda Judit
2020.03.01.
Szeretnénk megköszönni, hogy feldobtátok a nagy napunkat a fotókabinnal! Szuperek vagytok, nagyon örültünk, hogy benneteket választottunk!
Gahan Krisztina
2019.12.15.
Viccesen feldobja a rendezvényt. :)
Kovács Eszter
2019.11.05.
Az esküvőnk legnépszerűbb programja volt a fotókabin, minden vendég imádta, külön kiemelték, hogy mennyire tetszett nekik. Csóka István pontosan érkezett, udvarias és segítőkész volt, a több doboznyi kellékkel nem lehetett megunni a fényképezkedést. A rögtön kinyomtatott képeknek hála a vendégkönyvünk gyorsan megtelt :) Még a férjem nagymamája is szívesen állt a kamera elé. Szívből ajánlom mindenkinek, megéri! :)
Az esküvőnkre kértük a fotókabint. Szuper volt mindenki imadta! Jó érzéssel tölt el vissza nézegetni a képeket! Csak ajánlani tudjuk. Vivi Ati
Szánti Gábor
2019.09.14.
Szeptemberi esküvőnkre rendeltük a kabint, amely a lehető legjobb döntésnek bizonyult. Minden vendég imádta, fantasztikus hangulatot csinált. Gergely és csapata kedves, profi, barátságos volt és minden kérést azonnal teljesített. Profi cég, az e-mailben történő kommunikáció gyorsan és akadálytalanul ment, még az esküvőn megkaptuk a képeket pendrive-on, a násznép pedig 48 órán belül szintén hozzáfért a honlapukon. Több hívást és üzenetet kaptunk a vendégektől, hogy mennyire jó ötlet volt a fotókabin, még az idősebb korosztály is élvezte. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!:)
Csajbók Lilla
2019.09.10.
Nagyszerű csapat, csodálatos élmény :) :) mindenkinek ajánlom
Szántó Petra
2019.08.26.
Nagyon szerettünk titeket, köszönjük szépen! :) A vendégeink és mi is imádtuk, nagyon jó szórakozás volt az egész esküvő alatt. Gergő hihetetlenül rugalmas, kedves és segítőkész. A mi dátumunkra már minden gépük foglalt volt mikor beszéltünk, de összeszereltek nekünk még egyet, hogy ne kelljen lemondanunk róluk. A meghívónkhoz passzoló fényképkeretet szerkesztettek nekünk, amit külön nagyon köszönünk. Kicsik-nagyok körében egyaránt népszerű volt, gyorsan ráérzett mindenki, nagyon mókás program, nagyon jó szívvel ajánlom.
Nagyon szépen köszönjük a Fotókabin profi csapatának, hogy mégjobban feldobták az esküvőnkön a hangulatot, mindenki imádta ezt a programot :) És köszönjük a rugalmasságotokat, mindennel nagyon megvoltunk elégedve. Bármilyen eseményre szuper választás!
Gábor Norbert
2019.06.25.
Egy remek választás volt az esküvőnkre, profi szolgáltatás, jó technika, szuper eszközök és elégedett vendégek. Köszi fiúk!
Sziasztok!

Eleinte gondolkodtunk, hogy kell-e fotókabin az esküvőnkre, de aztán végül úgy döntöttünk egy próbát megér! És milyen jól tettük! Az este egyik fénypontja volt, mindenki imádta a gyerekektől kezdve egészen az idős korosztályig! Vendégkönyvet is kértünk amiben egytől egyik beteltek a lapok! Gergőék hoztak mindent ami csak kellett, a kellékektől kezdve a háttéren át, a vendégkönyvig és a hozzá tartozó ragasztóig, tollakig! Szinte észre sem vettük, hogy megjöttek, rögtön felkeresték a ceremóniamestert és a helyszín tulaját, felállítottak mindent és a megbeszélt időponttól kezdődött is a móka! Csak a kellékeket kellett kiválasztani és a gép elé állni, innentől Gergőék megcsináltak mindent és már nyomtatták is az általunk elküldött logóval a képeket! A vasárnapi nap fénypontja pedig az volt amikor megnéztük az albumot amibe viccesebbnél viccesebb képek kerültek, üzenetekkel! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk őket! Ugyan több esküvőt nem tervezünk de lehet hogy más apropóból még mi is találkozunk! :)

Köszönünk mindent!
#fotokabin #zsuzskaesmaki
Tateusz Mamuśko
2019.05.11.
We've booked Fotokabin for our wedding and what more is there to say - it was blast! Amazing communication, punctuality, loads of props to choose from, fast delivery and great fun. I'd recommend Fotokabin's service for anyone who wants to have an exciting addition to their event.
Csery Péter
2019.04.27.
Igazi sláger program volt az esküvőnkön, kortól és nemtől függetlenül megmozgatta a násznépet. Mindenképpen ajánljuk! :)
Fodor Krisztina
2019.01.08.
Köszönjük szépen a a fotókabin barátságos és profi csapatának, hogy jelenlétükkel, rengeteg vicces kellékkel emelték a szilveszteri party hangulatát szállodánkban. Elfogultság nélkül állíthatom, hogy a fotó kabin óriási népszerüségnek örvendett a vendégeink körében, akik szó szerint ostrom alá vették és álltak fárdhatatlanul újra és újra sorba egy egy mókás fotó kedvéért. További sikeres minkát kívánunk!! :)
Seibert Evelin
2018.12.17.
Céges karácsonyi bulin járt nálunk a Fotókabin csapata. Az együttműködés gyors és gördülékeny volt, a Fotókabint pedig imádták a kollégák. Szuper volt a karácsonyi háttér, és a sok-sok izgalmas kiegészítő, szemüvegek, kalapok, álarcok, táblák. stb. A partyk elengedhetetlen kelléke!
Kovács Sára
2018.10.04.
Szeptemberben volt az esküvőnk, és eredetileg Instax kamerákat akartunk kitenni a vendégeknek, hogy maguk készítsenek fotókat. De aztán úgy döntöttük, hogy egyszerűbb lenne megbízni ezzel hozzáértőket, mert elég sok vendégünk volt, és az idősebb korosztály meg a gyerekek nem feltétlenül tudnak az instaxot használni. Így akadtam rá a Fotokabinra. Hat ez a legjobb döntés volt, mindenki imádta a fotokabint, végül meg tovább maradtak mint eredetileg terveztük annyira népszerű volt :). A tánctér mellett lett elhelyezve a kabin, így szuper kiegészítője volt a bulinak egész este. A csapat kiváló volt, mind a helyszínen mind az előzetes egyeztetések alatt azt keresték, hogy nekuük jó legyen. Csillagos 5-ös tőlem! :)
Kiss Mónika
2018.08.18.
Elképesztően nagyszerű hangulatot csinált a Fotokabin csapata az esküvőnkön. Vicces, mókás, kicsik és nagyok egyaránt élvezték a fotózást. Sokféle kiegészítőkkel rendelkeznek, amikből mindenki választhat kedvére valót. A mi nemzetközi vendégeinknek nagyszerűen szolgált a nyelvi akadályok leküzdésében. Profi, kedves és rugalmas csapat. Igazan emlékezetessé tettetek a napunkat! Köszönjük Fotokabin! :)
Vigh Tímea
2018.06.25.
Köszönjük a profi munkát és a minőségi képeket, nagyon feldobta az esküvőnket és a vendégek jól szórakoztak a kellékekkel. A személyre szabott kollázst külön köszönjük, nagyon szép lett. Csak ajánlani tudunk titeket! 5 csillag.

"Kedves Gergely!

Köszönjük szépen a tegnapi napot nektek, hogy hozzá járultatok ezzel a remek programmal! Imádta mindenki ❤"

Csilla és Csabi

Érd

Ifjú pár ( 70 fős esküvő )

"Kedves Gergő,

Köszönjük a sok-sok figyelmet nagyon elégedettek voltunk és vagyunk :) mindenképp írunk hamarosan egy jó kis véleményt az esténkről és a neked köszönhető hozzáadott élményről.
További szép napot és jó munkát sok megrendelőt kívánunk!"

Linda és Balázs

Budapest

Ifjú pár ( 70 fős esküvő )

"Kedves Gergely!

Nagyon köszönünk mindent, fantasztikus volt a szolgáltatás, mindenki imádta!!!"

Kitty & Gáspi

Pécel

Ifjú pár ( 50 fős esküvő )

"Kedves Gergely!

Köszönjük szépen!

Úgy láttuk, hogy nagyon pörgött a fotókabin, és sokan ragasztottak is a könyvbe, vittek a mágnes szalagból is.
Bejött mindenkinek, a gyerekek is élvezték, rengeteg vicces fotó készült.
Ha épp üresjárat volt, akkor pedig azt láttuk, hogy akik kezelték a gépet, tök jól buliznak! Úgyhogy mi nagyon nagyon meg vagyunk elégedve mindennel!
Ti vagytok az egyetlen szolgáltató, akiket a sok-sok meglátogatott esküvő kiállításról választottunk és nem bántuk meg :)
További sok-sok esküvői fotókabinozást kívánok nektek!"

Kármi és Norbi

Budapest

Ifjú pár ( 80 fős esküvő )

"A szülinapi bulim középpontja volt a fotókabin, imádtuk! Nektek köszönhetően sokkal élénkebbek, viccesebbek lesznek az emlékek erről az estéről. Az biztos, ha a jövőben nekünk vagy az ismerőseinknek aktuális lesz céges buli, vagy bármilyen más rendezvény, Titeket fogunk ajánlani! Köszönjük szépen!!! :)"

Anastasia

Budapest

Születésnapos ( 25 fős születésnapi buli )

"A Fotókabin csapatát a globális startup versenyünk hazai fordulójának díjátadó gálájára és networking eseményére hívtuk meg, hogy a résztvevőknek még emlékezetesebb legyen az este. Bátran kijelenthetjük: mindenki odavolt az örömtől, hogy viccesebbnél viccesebb maszkokban és kellékekkel fotózkodhatott és, hogy a helyszínen kinyomtatott, egyedi tervezésű, kiváló minőségű papírképeket haza is vihették! :) Az általuk nyújtott szolgáltatás maga a nagybetűs MINŐSÉG, barátságos ügyfélkezelés és világszínvonalú profizmus jellemző rájuk. A Fotókabin párosában két nagyon rugalmas, kreatív, alázatos és megbízható embert ismerhettünk meg! Jó szívvel és bizalommal alánljuk őket! :)"

Adél

Budapest

Megrendelő ( 100 fős rendezvény )

"Remek szolgáltatást nyújtottak az elejétől a végéig} :) Sokat segített nekem, hogy lehetett Önökkel emailben kommunikálni és rugalmasak voltak a fizetéssel is. Remélem mások is kedvet kaptak és Önöket fogják hívni. Én már ajánlottam is a fotokabin.hu-t az unokahugomnak és egy távolabbi rokonnak céges rendezvényhez. Remélem tényleg Önöket fogják megtalálni. Sok sikert!"

Nikoletta

Szigetvár

Megrendelő ( 200 fős esküvő )

"Nagyon szépen köszönjük, hogy tegnap velünk voltatok, és emeltétek a szolgáltatásotokkal az esküvő színvonalát. :) Nagyon-nagyon megvoltunk mindennel elégedve, ajánlani fogunk Benneteket másoknak is."

Zsuzsi

Gödöllő

Esküvőszervező ( 180 fős esküvő )

"Nagyon köszönjük Nektek az egész szolgáltatás csomagot: a rengeteg kelléket, a kedves és jókedvű hozzáállásotokat, a minőségi képeket és a rugalmasságotokat is! Mindennel 110%-osan elégedettek voltunk és az szerintem önmagáért beszél, hogy szinte végig sor volt hozzátok, hatalmas sikert aratott a vendégek között a Fotókabin. Nagyon sokan jelezték vissza számunkra, hogy ilyet még nem is láttak esküvőn és nagyon tetszett nekik, sőt sokan az elérhetőségeteket is elkérték. :)"

Nóra és Peti

Lajosmizse

Menyasszony és Vőlegény ( 100 fős esküvő )

"Nagyon örülök, hogy rátaláltam az Önök cégére az interneten.
Profi volt a lebonyolítás: észrevétlenül építette fel a fotókabint, nem zavarva a vacsorát és végig a háttérben maradva, de udvariasan segítette a vendégeket a nyomtatásnál.
Nagyon szép lett a háttér, és külön örültünk a sok vidám kelléknek.
A vendégek nagyon jó ötletnek tartották, mert feldobta a hangulatot és olyanok is készítettek közös képeket, akik előtte még nem ismerték egymást.
Még egyszer köszönjük és biztosan ajánlani fogjuk Önöket!"

Gabriella & Rainer

Budapest

Menyasszony és Vőlegény ( 30 fős esküvő )

"Nagyon elégedettek voltunk a Fotókabin Csapattal. Profin felépítették és az egész este alatt segitettek a vendégeknek, ha szükséges volt. Főleg a gyerekeknek volt nagyon nagy élmény, de az este előre haladtával nagyon vicces képeket készítettek a felnőtt vendégeink is, ami nagyon jól visszaadja az este hangulatát. Külön megjegyezném a nagyon jó minőségű és széles választékú kiegészitőket."

Pöltl Barnabás

Vonyarcvashegy

Vőlegény (85 fős esküvő)

"Fergeteges hangulat, összeszokott csapat, remek kellékek! A képek nagyszerűek lettek, nagyon jókat nevettünk pózolás közben. :D Köszönünk mindent! :)"

Fodor Edit

Budapest

Vendég (30 fős születésnapi buli )

"Szia Gergő!

Köszönjük szépen a szolgáltatást, óriási sikere volt a fotókabinnak :) 5 órán keresztül megállás nélkül jöttek fotózkodni a vendégek és szuper jó minőségűek lettek a képek is! Szerves része lett az esküvőnek! Mindenkitől csak pozitív visszajelzéseket kaptunk/kapunk azóta is, szóval tényleg köszönjük!
Ha bárki rendezvényt tervez az ismeretségi körömben, tuti ajánlani foglak titeket! Profi, tapasztalt csapat!
Az meg hogy betelt ez az óriási vendégkönyv is :) el se hiszem :)"

Linda

Budapest

Megrendelő ( 100 fős esküvő )

"Sziasztok,

Nagyszerű volt minden! A srácok is fantasztikusak és segítőkészek voltak!! És nagyon jól érezték magukat, nagyszerű fotók születtek!
Tényleg nagyon köszönjük!
Hamarosan írunk rólatok, mert ezt muszáj tudniuk az embereknek! :)"

Anett és Gabi

Orosháza

Ifjú pár ( 150 fős esküvő )

"Szia Gergely!

Köszönjük szépen!

Nagyon köszönjük a képeket, óriási sikert arattatok, biztosan ajánlani fogunk benneteket a barátainknak, ismerőseinknek (sokan máris kérdeztek rólatok). Ami igazán szuper ebben a fotókabinban, hogy nemcsak azonnal kapják kézhez a vendégek a képeket, hanem másnap rögtön elérhetőek voltak online is, így hatalmas öröm volt őket újranézni.
Külön köszönjük, hogy végig nagyon segítőkészek voltatok, remek kellékeket hoztatok, ma is jókat mosolygunk néhány jelmezen.
Remélem még lesz alkalmunk találkozni veletek, addig is sok szuper esküvőt és rendezvényt kívánunk nektek!"

Gréti és Bálint

Balatonfüred

Ifjú pár ( 100 fős esküvő )

"Tisztelt Gergely!

Sikerült a meglepetés!!!!!!
Az ifjú pár nagyon boldog volt, a násznép nagyon jól szórakozott, az album hatalmas sikert aratott !!! A programba abszolút beillett !!!

Nagyon örülök, hogy Önöket választottam. Nagyon korrekt volt végig a kommunikáció, rugalmas volt a dátum módosítás miatt, profi volt a lebonyolítás, és nagyon közvetlenek, aranyosak voltak a kollégák, akik kint voltak. Bár mindenki így állna a saját üzletéhez, munkájához.
Nagyon köszönök mindent, a későbbiekben is jó szívvel fogom mindenkinek ajánlani a szolgáltatásukat!!!!!!
Külön köszönöm a pilóta és sztyuárdesz sapkákat!!!"

Alföldiné Ács Erika és családja

Visegrád

Örömanya ( 70 fős esküvő )

"Köszönjük szépen, hogy ilyen profi szolgáltatással feldobták az esküvőnket. Őszintén mondom, hogy a fotókabin volt a legnépszerűbb program az este folyamán. A vendégek el voltak ájulva és a vendégkönyvünk is gyorsan megtelt. A kép mellé szívesen írtak bele néhány sort. A kollégája Csóka István nagyon kedves, udvarias és profi volt."

Eszter és Balázs

Győr

Menyasszony és Vőlegény ( 80 fős esküvő )

"Köszönöm a kedves és professzionális szolgáltatást! Nagyon nagy sikere volt a fotókabinnak és minden gördülékenyen működött. Úgy a technikai, mint a személyi feltételek is kifogástalanok voltak. Vendégeink nagy örömmel, felszabadultan vették igénybe a vicces kiegészítőket. A rendezvény sikeréhez sokban hozzájárult a képek készítésének lehetősége. Az azonnal elkészült és elvihető képek szép emlékek. Még egyszer köszönet a kedves, szuper, magas színvonalú szolgáltatásért. A lebonyolítás a kezdetektől, kommunikációtól kezdve a rendezvényen való jelenléten át kimagasló. A fényképek minősége is nagyon-nagyon jó! Teljes mértékben elégedett és hálás vagyok!"

Kinga

Budapest

Megrendelő ( 55 fős rendezvény )

"Köszönjük szépen a fotókat! Az egész vendégsereg nevében mondhatom, hogy hihetetlen izgalmas, és minőségi volt a szolgáltatás, külön köszönjük, hogy ilyen segítőkészen és türelmesen segédkeztél a vendégeinknek. :) Egész biztos lesz még olyan esemény, amire örömmel megrendelnénk a Fotókabint, mert örök emlék marad minden egyes vicces fotó, ami ebben a formában, a segítségetekkel elkészült. "

Lili & Bálint

Szigetmonostor

Menyasszony és Vőlegény ( 80 fős esküvő )

"Minden nagyon szuper volt. Nagyon elégedettek vagyunk, szerintünk Mindenkinek nagyon tetszett. Én biztos ajánlani foglak Benneteket."

Bea és Robi

Budapest

Menyasszony és Vőlegény ( 45 fős esküvő )

"Hatalmas boldogság volt mindenki számára a fotokabin.
Elég kis város vagyunk nagyon sokan ismernek minket és mindenki erről beszél hogy milyen ötletes dolog volt.
Köszönjük szépen a gyors és rugalmas együtt működést.
Nagyon szépen köszönünk mindent nagyon szuperek vagytok.😊😊😊😊
További sok sikert kívánunk a munkátokhoz."

Demény Éva

Tiszaföldvár

Megrendelő ( 150 fős esküvő )

"Köszönjük szépen, szuper volt! Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak a munkatársaid, nagyon jó volt, hogy ilyen sok kellékből lehetett választani, alig győztünk öltözködni :) Mindenki nagyon élvezte a fotózkodást, az este egyik fénypontja volt. Külön köszönöm a gyors és rugalmas ügyintézést!"

Miklós Barbara

Budapest

Megrendelő ( 30 fős születésnapi buli )

"Sikerült a meglepetés! Az ifjú pár nagyon boldog volt, a násznép nagyon jól szórakozott, az album hatalmas sikert aratott! A programba abszolút beillett! Nagyon örülök, hogy Önöket választottam. Nagyon korrekt volt végig a kommunikáció, rugalmas volt a dátum módosítás miatt, profi volt a lebonyolítás, és nagyon közvetlenek, aranyosak voltak a kollégák, akik kint voltak. Bár mindenki így állna a saját üzletéhez, munkájához. Nagyon köszönök mindent, a későbbiekben is jó szívvel fogom mindenkinek ajánlani a szolgáltatásukat! Külön köszönöm a pilóta és sztyuárdesz sapkákat!"

Alföldiné Ács Erika

Visegrád

Örömanya (70 fős esküvő )

Még több vélemény a Facebook oldalunkon olvasható.

2017 - 2022. Fotokabin.hu
Top