Vélemények

Olvasd el, hogy milyen véleményeket írtak a Fotókabinról.

"A szülinapi bulim középpontja volt a fotókabin, imádtuk! Nektek köszönhetően sokkal élénkebbek, viccesebbek lesznek az emlékek erről az estéről. Az biztos, ha a jövőben nekünk vagy az ismerőseinknek aktuális lesz céges buli, vagy bármilyen más rendezvény, Titeket fogunk ajánlani! Köszönjük szépen!!! :)"

Anastasia

Budapest

Születésnapos ( 25 fős születésnapi buli )

"A Fotókabin csapatát a globális startup versenyünk hazai fordulójának díjátadó gálájára és networking eseményére hívtuk meg, hogy a résztvevőknek még emlékezetesebb legyen az este. Bátran kijelenthetjük: mindenki odavolt az örömtől, hogy viccesebbnél viccesebb maszkokban és kellékekkel fotózkodhatott és, hogy a helyszínen kinyomtatott, egyedi tervezésű, kiváló minőségű papírképeket haza is vihették! :) Az általuk nyújtott szolgáltatás maga a nagybetűs MINŐSÉG, barátságos ügyfélkezelés és világszínvonalú profizmus jellemző rájuk. A Fotókabin párosában két nagyon rugalmas, kreatív, alázatos és megbízható embert ismerhettünk meg! Jó szívvel és bizalommal alánljuk őket! :)"

Adél

Budapest

Megrendelő ( 100 fős rendezvény )

"Remek szolgáltatást nyújtottak az elejétől a végéig} :) Sokat segített nekem, hogy lehetett Önökkel emailben kommunikálni és rugalmasak voltak a fizetéssel is. Remélem mások is kedvet kaptak és Önöket fogják hívni. Én már ajánlottam is a fotokabin.hu-t az unokahugomnak és egy távolabbi rokonnak céges rendezvényhez. Remélem tényleg Önöket fogják megtalálni. Sok sikert!"

Nikoletta

Szigetvár

Megrendelő ( 200 fős esküvő )

"Nagyon szépen köszönjük, hogy tegnap velünk voltatok, és emeltétek a szolgáltatásotokkal az esküvő színvonalát. :) Nagyon-nagyon megvoltunk mindennel elégedve, ajánlani fogunk Benneteket másoknak is."

Zsuzsi

Gödöllő

Esküvőszervező ( 180 fős esküvő )

"Nagyon köszönjük Nektek az egész szolgáltatás csomagot: a rengeteg kelléket, a kedves és jókedvű hozzáállásotokat, a minőségi képeket és a rugalmasságotokat is! Mindennel 110%-osan elégedettek voltunk és az szerintem önmagáért beszél, hogy szinte végig sor volt hozzátok, hatalmas sikert aratott a vendégek között a Fotókabin. Nagyon sokan jelezték vissza számunkra, hogy ilyet még nem is láttak esküvőn és nagyon tetszett nekik, sőt sokan az elérhetőségeteket is elkérték. :)"

Nóra és Peti

Lajosmizse

Menyasszony és Vőlegény ( 100 fős esküvő )

"Nagyon örülök, hogy rátaláltam az Önök cégére az interneten. Profi volt a lebonyolítás: észrevétlenül építette fel a fotókabint, nem zavarva a vacsorát és végig a háttérben maradva, de udvariasan segítette a vendégeket a nyomtatásnál. Nagyon szép lett a háttér, és külön örültünk a sok vidám kelléknek. A vendégek nagyon jó ötletnek tartották, mert feldobta a hangulatot és olyanok is készítettek közös képeket, akik előtte még nem ismerték egymást. Még egyszer köszönjük és biztosan ajánlani fogjuk Önöket!"

Gabriella & Rainer

Budapest

Menyasszony és Vőlegény ( 30 fős esküvő )

"Köszönjük szépen a a fotókabin barátságos és profi csapatának, hogy jelenlétükkel, rengeteg vicces kellékkel emelték a szilveszteri party hangulatát szállodánkban. Elfogultság nélkül állíthatom, hogy a fotókabin óriási népszerüségnek örvendett a vendégeink körében, akik szó szerint ostrom alá vették és álltak fárdhatatlanul újra és újra sorba egy egy mókás fotó kedvéért. További sikeres minkát kívánunk!! :)"

Fodor Krisztina

Sárvár

Megrendelő ( 500 fős szilveszteri rendezvény )

"Céges karácsonyi bulin járt nálunk a Fotókabin csapata. Az együttműködés gyors és gördülékeny volt, a Fotókabint pedig imádták a kollégák. Szuper volt a karácsonyi háttér, és a sok-sok izgalmas kiegészítő, szemüvegek, kalapok, álarcok, táblák. stb. A partyk elengedhetetlen kelléke!"

Seibert Evelin

Zalaegerszeg

Megrendelő ( 250 fős céges karácsonyi rendezvény )

"Nagyon elégedettek voltunk a Fotókabin Csapattal. Profin felépítették és az egész este alatt segitettek a vendégeknek, ha szükséges volt. Főleg a gyerekeknek volt nagyon nagy élmény, de az este előre haladtával nagyon vicces képeket készítettek a felnőtt vendégeink is, ami nagyon jól visszaadja az este hangulatát. Külön megjegyezném a nagyon jó minőségű és széles választékú kiegészitőket."

Pöltl Barnabás

Vonyarcvashegy

Vőlegény (85 fős esküvő)

"Elkepesztoen nagyszeru hangulatot csinalt a Fotokabin csapata az eskuvonkon. Vicces, mokas, kicsik es nagyok egyarant elveztek a fotozast. Sokfele kiegeszitokkel rendelkeznek, amikbol mindenki valaszthat kedvere valot. A mi nemzetkozi vendegeinknek nagyszeruen szolgalt a nyelvi akadalyok lekuzdeseben. Profi, kedves es rugalmas csapat. Igazan emlekezetesse tettetek a napunkat! Koszonjuk Fotokabin!😊👍"

Kiss Mónika

Nógrád

Menyasszony ( 75 fős esküvő )

"Egy céges rendezvényre hívtuk a fotókabin csapatát, ahol belsős kollégák és külsős látogatók is egyaránt használták. Mindenki nagyon élvezte ezt a fotós program elemet. :) Ami az együttműködést illeti: nagyon rugalmas, készséges csapat, pontosak, ügyesek és korrektek. Csak ajánlani tudom őket! :)"

Páhi Annamária

Budapest

Megrendelő ( 2000 fős fesztivál )

"Fergeteges hangulat, összeszokott csapat, remek kellékek! A képek nagyszerűek lettek, nagyon jókat nevettünk pózolás közben. :D Köszönünk mindent! :)"

Fodor Edit

Budapest

Vendég (30 fős születésnapi buli )

"Köszönjük szépen, hogy ilyen profi szolgáltatással feldobták az esküvőnket. Őszintén mondom, hogy a fotókabin volt a legnépszerűbb program az este folyamán. A vendégek el voltak ájulva és a vendégkönyvünk is gyorsan megtelt. A kép mellé szívesen írtak bele néhány sort. A kollégája Csóka István nagyon kedves, udvarias és profi volt."

Eszter és Balázs

Győr

Menyasszony és Vőlegény ( 80 fős esküvő )

"Köszönöm a kedves és professzionális szolgáltatást! Nagyon nagy sikere volt a fotókabinnak és minden gördülékenyen működött. Úgy a technikai, mint a személyi feltételek is kifogástalanok voltak. Vendégeink nagy örömmel, felszabadultan vették igénybe a vicces kiegészítőket. A rendezvény sikeréhez sokban hozzájárult a képek készítésének lehetősége. Az azonnal elkészült és elvihető képek szép emlékek. Még egyszer köszönet a kedves, szuper, magas színvonalú szolgáltatásért. A lebonyolítás a kezdetektől, kommunikációtól kezdve a rendezvényen való jelenléten át kimagasló. A fényképek minősége is nagyon-nagyon jó! Teljes mértékben elégedett és hálás vagyok!"

Kinga

Budapest

Megrendelő ( 55 fős rendezvény )

"Köszönjük szépen a fotókat! Az egész vendégsereg nevében mondhatom, hogy hihetetlen izgalmas, és minőségi volt a szolgáltatás, külön köszönjük, hogy ilyen segítőkészen és türelmesen segédkeztél a vendégeinknek. :) Egész biztos lesz még olyan esemény, amire örömmel megrendelnénk a Fotókabint, mert örök emlék marad minden egyes vicces fotó, ami ebben a formában, a segítségetekkel elkészült. "

Lili & Bálint

Szigetmonostor

Menyasszony és Vőlegény ( 80 fős esküvő )

"Minden nagyon szuper volt. Nagyon elégedettek vagyunk, szerintünk Mindenkinek nagyon tetszett. Én biztos ajánlani foglak Benneteket."

Bea és Robi

Budapest

Menyasszony és Vőlegény ( 45 fős esküvő )

"Hatalmas boldogság volt mindenki számára a fotokabin. Elég kis város vagyunk nagyon sokan ismernek minket és mindenki erről beszél hogy milyen ötletes dolog volt. Köszönjük szépen a gyors és rugalmas együtt működést. Nagyon szépen köszönünk mindent nagyon szuperek vagytok.😊😊😊😊 További sok sikert kívánunk a munkátokhoz."

Demény Éva

Tiszaföldvár

Megrendelő ( 150 fős esküvő )

"Köszönjük szépen, szuper volt! Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak a munkatársaid, nagyon jó volt, hogy ilyen sok kellékből lehetett választani, alig győztünk öltözködni :) Mindenki nagyon élvezte a fotózkodást, az este egyik fénypontja volt. Külön köszönöm a gyors és rugalmas ügyintézést!"

Miklós Barbara

Budapest

Megrendelő ( 30 fős születésnapi buli )

"Köszönjük szépen a Fotokabin csapatának, hogy az évzárónkat még őrületesebbé varázsolták. Nagyon szerettük a programot, a kiegészítőket, a képek minőségét és kedvességüket!"

Tiszaváry Eszter

Székesfehérvár

Megrendelő ( 50 fős céges karácsonyi rendezvény )

"Egy fitness terem Halloween-i partyját varázsolta a Fotokabin csapata még emlékezetesebbé. A vendégek nagyon élvezték a fotók készítését és különösen örültek, hogy az elkészült képeket haza is vihették. A kinyomtatott képek szuper Halloween-i háttérre kerültek, amit szintén Gergelyék álmodtak meg. Az együttműködés nagyon gördülékeny és készséges volt. Profi csapat, nagyon kedvesek, segítőkészek és mosolygósak. Nagyon köszönöm Nektek Kata és Gergely, hogy feldobtátok a partyt a Fotokabinnal."

Ladoniczki Barbara

Dabas

Megrendelő ( Halloween party )

"Szeptemberben volt az eskuvonk, es eredetileg Instax kamerakat akartunk kitenni a vendegeknek, hogy maguk keszitsenek fotokat. De aztan ugy dontottuk, hogy egyszerubb lenne megbizni ezzel hozzaertoket, mert eleg sok vendegunk volt, es az idosebb korosztaly meg a gyerekek nem feltetlenul tudnak az instaxot hasznalni. Igy akadtam ra a Fotokabinra. Hat ez a legjobb dontes volt, mindenki imadta a fotokabint, vegul meg tovabb maradtak mint eredetileg terveztuk annyira nepszeru volt :). A tancter mellett lett elhelyezve a kabin, igy szuper kiegeszitoje volt a bulinak egesz este. A csapat kivalo volt, mind a helyszinen mind az elozetes egyeztetesek alatt azt kerestek, hogy nekunk jo legyen. Csillagos 5-os tolem! :)"

Kovács Sára

Budapest

Menyasszony ( 160 fős esküvő )

"Csodálatos ötlet! Külföldön élek, és a céges bulikon egy ilyen fotókabin elengedhetetlen kellék, mindenki imádja, állandóan kígyózik a sor a kabin előtt. Ezért kérdés sem volt, hogy az esküvőmre rendeljek e egyet. A vendégek imádták, több száz kép készült 7 óra alatt. Annak különösen örülök, hogy a Fotokabin-t választottuk, hiszen a szolgáltatás minősége ötcsillagos volt, Gergely és csapata profi munkát végeztek, nagyon rugalmasan kezeltek minden változást, a vendégek csak dicsérték Őket. Köszönjük, hogy hozzájárultatok a fergeteges hangulathoz a nagy napunkon! Meleg szívvel ajánlom mindenkinek, aki szeretne egy szuper szolgáltatót! Köszönjük! :)"

Homoki-Palkó Fruzsina

Verseg

Menyasszony ( 70 fős esküvő )

"Sikerült a meglepetés! Az ifjú pár nagyon boldog volt, a násznép nagyon jól szórakozott, az album hatalmas sikert aratott! A programba abszolút beillett! Nagyon örülök, hogy Önöket választottam. Nagyon korrekt volt végig a kommunikáció, rugalmas volt a dátum módosítás miatt, profi volt a lebonyolítás, és nagyon közvetlenek, aranyosak voltak a kollégák, akik kint voltak. Bár mindenki így állna a saját üzletéhez, munkájához. Nagyon köszönök mindent, a későbbiekben is jó szívvel fogom mindenkinek ajánlani a szolgáltatásukat! Külön köszönöm a pilóta és sztyuárdesz sapkákat!"

Alföldiné Ács Erika

Visegrád

Örömanya (70 fős esküvő )

Még több vélemény a Facebook oldalunkon olvasható.

2017 - 2020. Fotokabin.hu
Top